Random
5 April 2013

Assalamualaikum uolls. Seperti yg anda lihat, blog aku sudah bertukar rupanya. But I think tkde sape yg perasan kut sbb tkde sape yg lawat blog aku nie. Eh???? Huhuhu. Ntahlah, aku pun tktau ade org melawat ke tak blog ni. Sbb aku pun da lama tk bogwalking kat blog org. Ngeee. K, after this kena blogwalking semua blog yg comel-comel. Ehemm, pilih kasih kan? xD

Okey guyssss. Tadi kat sekolah kan, I ade buat experiment onion cells ngan cheek cells. Hahahaha, bayangkan kitorang ade mase biologi 1jam lebih and masa tu habis utk buat experiment tu je. Padahal benda simple gila, kitorg yg buat jadi complicated. Hahahahahaha. And Puan Malathi ckp kitorang mcm org kampung je sbb tak reti pkai eletrik mikroskop tu. Tmpat yg nak letak mata kat mikroskop tu boleh pusing-pusing sebenarnya tapi kitorang tktau so kitorang just alihkan la mikroskop tu tiap kali nak tgok sbb 1 group ade 6 org. Disebabkan hal  itu la teacher ckp kitorang camtu. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.


Okey okey, nie nak citer pasal keputusan ujian 1 aku. Alhamdulillah.. Keputusan aku bagus :D Tapi aku sangat sangat sangat sangat lah terkejut dengan keputusan paper English and Phsyics aku. Bayangkan, English aku first time dapat 90 keatas ! UNBELIEVABLE :O Ini menyebabkan aku dpt A+ for English. Walawehhhhh...... And one more, Physics aku langsung takpaham satu haprak pun ape yg cikgu ajar tp aku dapat 65 ! And aku orang pertama yg antar kertas tu dulu time exam paper Physics. Aku ingat aku gagal but it was a miracle dude ! Cayalah..... Hahahahahahahaha xD

And the sad story is 5 Mei, exam mid-year pulak. Ohhhhh, sungguh pantas masa berlalu T.T Mid-year test ni dia full format. Haishhhhh, acano la aku nak jawab esei bio, phys, and chemist wuuuuiiiiii. Bahasa Melayu pulak first time nak kena buat karangan 350 patah perkataan keatas !!!!! :O The nightmare.....will come soon! Apa-apa pun kena study hard sebab takut budak-budak cina kelas aku melepasi aku. Hmm, aku tidak mahu begituuuuu. Chayyok Kinah, chaiyok chaiyokkkkk!